Γιάννα Αγγελοπούλου: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεσης. Όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο», δήλωσε η κα Γιάννα Αγγελοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Κ. Μηστοτάκη ο οποίος την όρισε επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να είναι το 2021 ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο πώς θα εορταστεί.

Τη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αναλαμβάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης με την κ. Αγγελοπούλου, ο πρωθυπουργός τόνισε «το 2021 θα είναι μια χρόνια που όλοι οι Ελληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβλητικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

Πηγή: Πολιτική – ΤΑ ΝΕΑ