Γιάννης Νιάρρος: «Άρχισα να πίνω ναρκωτικά στο Λύκειο»

ΕΛΛAΔΑ

 

Για τα βραβεία που έχει καταφέρει να αποκτήσει, την εργασία του ως κλόουν στο παρελθόν αλλά και για το διάστημα που έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο Γιάννης Νιάρρος. 

“Δεν ήξερα ότι θα συμβεί και το δέχομαι με μεγάλη χαρά και απόλαυση”, απάντησε ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός για τα δύο βραβεία που έχει καταφέρει να αποσπάσει για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ήταν σίγουρος ότι θα γινόταν ηθοποιός, ενώ μίλησε για τον ρόλο του στην παράσταση “Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα”.

“Αναγκάστηκα να δουλέψω ως κλόουν και μου αρέσει πάρα πολύ”, αποκάλυψε, ενώ παραδέχτηκε ότι τα μωρά κλαίγανε όταν τον έβλεπαν…

“Δεν κλονίστηκα σαν καλλιτέχνης. Ξέρω ότι δεν ήμουν για μωρά”, τόνισε.

Τι αγόρασε με τα χρήματα που πήρε από το βραβείο ‘Χορν’;

Αμέσως μετά, ο Γιάννης είπε αν πήρε χρηματικό έπαθλο μαζί με τα βραβεία που κέρδισε.

“Το ‘Χορν’ ήταν τρία χιλιάρικα. Μου το ‘δώσαν και πήρα ένα τροχόσπιτο με αυτό. Το ‘Αθηνόραμα΄ δεν είχε λεφτά, αλλά τα βραβεία σου φέρνουν λεφτά γιατί έρχεται παραπάνω κοινό να σε δει. Είσαι πιο ΄εμπορικός΄ ηθοποιός”, είπε.

“Ήμουν επαναστάτης φλώρος, όπως είναι όλοι οι κολεγιόπαιδες. Επαναστάτης ως εκεί που με παίρνει, δεν ήμουν επαναστάτης”, παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

“Άρχισα να πίνω ναρκωτικά στο Λύκειο”, αποκάλυψε αμέσως μετά ο Γιάννης.

Μάλιστα, αποκάλυψε την αντίδραση των γονέων του όταν έμαθαν ότι παίρνει ουσίες.

 

Βραβείο Χορν
ναρκωτικά
Γιάννης Νιάρρος
Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα
Has video: 

Πηγή: