Γιώργος Χρανιώτης: Η γυναίκα μου ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Τον Γιώργο Χρανιώτη υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης, με τον ηθοποιό να μιλά, μεταξύ άλλων για τη γλυκιά αναμονή της άφιξης του πρώτου του παιδιού. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε όμως και στα ευτράπελα που μπορεί να βιώνει ένας μελλοντικός πατέρας, καθώς η εγκυμοσύνη της συζύγου του έχει προκαλέσει και κάποιες αλλόκοτες αντιδράσεις.

Μια από αυτές ήταν, όπως ο ίδιος αφηγείται, η σύζυγός του να τον διώξει από το σπίτι του. Ευτυχώς, η απόφαση αυτή κράτησε για λίγα μόλις λεπτά, τονίζει…

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει. Στα περισσότερα λέω ναι. Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν είχα γυρίσει αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Η Γεωργία με ήθελε δίπλα της.

Ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα λοιπόν και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω.

Το έκανα ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι δίπλα της. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο. Όσο για τη διαφοροποίηση στο σώμα, είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα. Είναι σα να έχω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου, ξαφνικά να την απατάω με αυτή και να της αρέσει κιόλας», είπε μεταξύ άλλων.

Γιώργος Χρανιώτης
σύζυγος
εγκυμοσύνη
βίντεο
Has video: 

Πηγή: