Γιώργος Μαυρίδης: Ό,τι και να πω για τον Τανιμανίδη, πάντα εγώ την πληρώνω

Γιώργος Μαυρίδης: Ό,τι και να πω για τον Τανιμανίδη, πάντα εγώ την πληρώνω

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάτες.

Και ο γνωστός tattoo artist δεν έκρυψε το παράπονό του που ρωτάνε συνεχώς τον ίδιο και όχι τον παρουσιαστή του Survivor, λέγοντας μάλιστα πως ο Τανιμανίδης ξεκινάει τη συνέντευξη και ζητάει από την αρχή να μην τον ρωτήσουν για το θέμα. Επίσης, δεν έκρυψε την πικρία του πως ο, τι λέει, στο τέλος την πληρώνει.

«Δεν θα σου απαντήσω για τον Σάκη γιατί ό, τι και να πω, δεν θα γράψουν ποτέ αυτό που είπα. Τσάμπα μόνο δημιουργείται μια ίντριγκα και τρέφονται άνθρωποι γύρω από αυτό. Τα έχω πει τόσες φορές, δεν έχει νόημα. Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει κανείς; Ξέρεις πώς γίνεται στον χώρο. Αφού ξεκινάει τη συζήτηση και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο. Χαζοί είμαστε; Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Και στην Βαλαβάνη έδωσε. Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει; Μην το κάνουμε αυτό, μόνο κακό μου κάνει. Ότι και να πω για τον Σάκη πάντα εγώ την πληρώνω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: Κόσμος