Γλυκά νερά: Κανένα ελαφρυντικό | Ο πιλότος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία προ πολλού

Ο Π. Παναγιωτόπουλος, διακεκριμένος δημοσιογράφος και δικηγόρος που έχει ασχοληθεί με πολλές ανθρωποκτονίες στο παρελθόν μίλησε στο Skai.

Μεταξύ άλλων προ λίγων λεπτών ο Π. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι στον πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος και στραγγάλισε την 20χρονη σύζυγο του, δεν φαίνεται να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Ο δικηγόρος, εξήγησε ότι η δολοφονία δεν έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Συγκεκριμένα, ο δράστης φαίνεται να σχεδίαζε το ειδεχθές έγκλημα για τουλάχιστον 2 ώρες και 20 λεπτά προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Άξιο λόγου, σύμφωνα με τον ίδιο είναι ότι ενώ ο πιλότος επικαλείται κακές σχέσεις και προστριβές το τελευταίο διάστημα με τη σύζυγο του, το έγκλημα δείχνει να είναι σχεδιασμένο προ πολλού και σε καμία περίπτωση δεν έγινε εν βρασμώ.

Το εκπληκτικό, δήλωσε ο δικηγόρος είναι η ψυχραιμία με την οποία μίλησε ο δράστης της υπόθεσης από τα γλυκά νερά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτό όπως λέει, είναι ένα σοβαρό στοιχείο.

Ακόμα, συγκλονισμένος, απόρησε, με την ακόμα μεγαλύτερη ηρεμία του δράστη ο οποίος στην προσπάθειά του να σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα έβαλε μέχρι και το παιδί του, δίπλα στη νεκρή μάνα του.

Επίσης, αναρωτιέται πως ο πιλότος, μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία της συζύγου του που ο ίδιος σκότωσε, με τόση υποφαινόμενη θλίψη, ενώ αγκάλιαζε συμπονετικά τη μητέρα της άτυχης Καρολάιν.

Μιλάμε για ψυχρό δολοφόνο που σκηνοθέτησε τα πάντα με πλήρη ψυχραιμία. Δεν θα του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, είπε καταλήγοντας ο Π. Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης