«Γράμμα για σένα»: Κόβεται η εκπομπή – Η ανακοίνωση της Χατζηβασιλείου

MEDIA

 

 

Το προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “Γράμμα για σένα” θα είναι αυτό που θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του OPEN, καθώς όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Insgtagram η εκπομπή σταματάει λόγω… Covid. Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι τα επιβαλλόμενα μέτρα για την προστασία από τον ιό δεν επιτρέπουν τα απαραίτητα ταξίδια των συντελεστών της εκπομπής ούτε όμως και κοινό στο πλατό, στοιχεία που είχαν συνδεθεί άρρηκτα με το ύφος και τον σκοπό της εκπομπής. 

«Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε.  Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 
 
 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (@vikyhatzivasiliou)

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Γράμμα για σένα
εκπομπή
κόψιμο
ανακοίνωση
Has video: 

Πηγή: