Γυμναστική: Στρατιωτικός χαιρετισμός και από τον Τσολάκ

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, Ιμπραχίμ Τσολάκ, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Τουρκίας χαιρέτησε στρατιωτικά. (VIDEO)

Ιμπραχίμ Τσολάκ είναι ο νέος Παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους αφού μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό βαθμολογήθηκε με 14.933 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Στουτγάρδη.

Δείτε το πρόγραμμα του Τουρκου αθλητή.

 

Βέβαια, εκείνο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου είναι πως ο Τούρκος αθλητής χαιρέτησε στρατιωτικά κατά τη διάρκεια της απονομής, όπως έκαναν και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Τουρκίας μετά τη νίκη επί της Αλβανίας. Σε όλη τη διάρκεια του Εθνικού ύμνου ο Ιμπραχίμ Τσολάκ χαιρετούσε στρατιωτικά και τραγουδούσε. Την ίδια ώρα υπάρχουν και βίντεο που τον δείχνουν να μιλά με τον Ερντογάν αμέσως μετά την απονομή.

Μάλιστα, αν κάνει κάποιος μία βόλτα στα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και στις ομάδες θα δει πως όλες έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από τον στρατιωτικό χαιρετισμό του και όχι άλλες στις οποίες κρατά απλά το μετάλλιο του και ποζάρει με αυτό.

Φυσικά, όλα αυτά συνδέονται με την εισβολή της Τουρκίας επί Συριακού εδάφους και θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας της Γυμναστικής.

The post Γυμναστική: Στρατιωτικός χαιρετισμός και από τον Τσολάκ appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΑ – Newsone.gr