Γυναίκα έπεσε στο κενό από το δεύτερο όροφο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια ηλικιωμένη που έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στο Περιστέρι, το πρωί της Δευτέρας.

 

Η γυναίκα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου δέκα μέτρων. Η ζωή της σώθηκε χάρη στην τέντα που υπάρχει σε γειτονικό χώρο στάθμευσης.

Η ηλικιωμένη, «προσγειώθηκε» πάνω στην τέντα η οποία ανέκοψε την πορεία της. Από τη σφοδρότητα της πτώσης της, τα σίδερα της τέντας έχουν λυγίσει ενώ οι διασώστες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν σκάλα προκειμένου να κατεβάσουν τη γυναίκα από εκεί.

 

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, φαίνεται η στιγμή που οι διασώστες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής κατεβάζουν από την τέντα την 80χρονη γυναίκα και την βάζουν στο φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα έχει τις αισθήσεις της ωστόσο μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο ενώ αυτό προβληματίζει τους γιατρούς είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί και θεωρούν το επόμενο 24ωρο κρίσιμο για την υγεία της.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης