Οι αναμνήσεις του Ρεχάγκελ από το «γαλανόλευκο» θαύμα στην Πορτογαλία

Αναμνήσεις από τον αλησμόνητο τελικό του Euro 2004 ξύπνησε το φιλικό που έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης στη Ριζούπολη οι Legends 2004 με τους αντίστοιχους της Πορτογαλίας.

Η επιστροφή του Οτο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα και τον «γαλανόλευκο» πάγκο δημιούργησε ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους, με τον Γερμανό τεχνικό μετά το τέλος του αγώνα να αναφέρεται στο θαύμα του Ντα Λουζ. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για τον τελικό του 2004, τόνισε ότι οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι, αλλά οι παίκτες του είχαν μεγαλύτερο πάθος και θέληση για το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό δεν ήταν ένα επίσημο ματς, αλλά ένα φιλικό. Το κάναμε έχοντας φιλία με τους Πορτογάλους. Κερδίσαμε το σημαντικό ματς, άλλωστε, στο Ντα Λουζ».

Για τις αναμνήσεις από τον τελικό: «Θυμάμαι το πόσο προσηλωμένοι ήμασταν από τον πρώτο αγώνα έως τον τελικό. Οι Πορτογάλοι ήταν πολύ καλοί, αλλά εμείς το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθα από τις διακοπές μου, γιατί θέλω να κρατήσω την φιλία μου με τα παιδιά».

Για τον Δέλλα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «στρατηγό»: «Είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα ο Δέλλας και το απέδειξε και σήμερα. Είναι ψηλός, με αυτοπεποίθηση, ένας κολοσσιαίος παίκτης».

Πηγή: in.gr

The post Οι αναμνήσεις του Ρεχάγκελ από το «γαλανόλευκο» θαύμα στην Πορτογαλία appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;