Οι ευχές στον νέο προπονητή της ΑΕΛ από την ΠΑΕ Καλλιθέας

Με ευχές αποχαιρέτησε η ΠΑΕ Καλλιθέας τον Γιάννη Τάτση, νέο πλέον προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Μιχάλη Γρηγορίου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας για την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση επισημαίνονται τα εξής:

«O Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν αφού απάντησε καταφατικά και με συναίνεση της ομάδας στην δελεαστική πρόταση της ΑΕΛ. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να είναι υγιής.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε τα εξής:
«Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριοs Μπίλιοs και Αγγελήs Μπούτας αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγο με τον κύριο Γιάννη Τάτση.
Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα να αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα.
Στο μικρό διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε μεγάλο βαθμό ενέπνευσε μια πιο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές .
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.
Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες!
Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και να είμαι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

Πηγή: arenalarissa.gr

The post Οι ευχές στον νέο προπονητή της ΑΕΛ από την ΠΑΕ Καλλιθέας appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;