Η Φώφη πήρε το όπλο της: Οποιος θέλει ας με αμφισβητήσει στο Κίνημα Αλλαγής

Όποιος θέλει μπορεί να έλθει στο Κίνημα Αλλαγής και να θέσει θέμα νέας εκλογής. Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι της αμφισβήτησης που εκτιμάται ότι έκρυβαν οι τοποθετήσεις του Παύλου Γερουλάνου και του Νίκου Παπανδρέου για επιστροφή στο ΠαΣοΚ. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επί της ουσίας έριξε το γάντι σε όσους την αμφισβητούν καλώντας τους να το κάνουν ευθέως.

«Κανείς δεν θα «παίξει» με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και το συναίσθημα των ανθρώπων που το στηρίζουν. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως «σφραγίδα διαπραγμάτευσης» για τις προσωπικές του επιδιώξεις. Δεν είναι ώρα για «μάχη οπισθοφυλακής» και επίδειξη δήθεν Πασοκικού πατριωτισμού, είναι ώρα μάχης για το παρόν και το μέλλον του τόπου και της παράταξης. Όποιος όμως δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά και παραμένει προσκολλημένος στις προσωπικές του φιλοδοξίες ας έρθει στο Κίνημα Αλλαγής, υπάρχουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες να θέσει θέμα νέας εκλογής, ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή από τη βάση από 220.000 ανθρώπους της παράταξης»,τόνισε στην ομιλία της για την 45η επέτειο της ίδρυσης του ΠαΣοΚ.

Σκληρή επίθεση
Η κυρία Γεννηματά εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε αυτούς που όπως είπε « ξαφνικά θυμήθηκαν να δηλώσουν ότι αγωνιούν για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του με μερικά χρόνια καθυστέρηση»και επεσήμανε με έμφαση: «Μας λένε για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στην άνοδο του «καινούργιου». Υπάρχει μέσα από το Κίνημα Αλλαγής. Ήμουν και είμαι περήφανη, για την ιστορική διαδρομή της παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξε για πολλά χρόνια το δεύτερο σπίτι μου και κανείς δεν δικαιούται να μου κουνά το δάκτυλο».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται , δεν μπαίνει ταφόπλακα. Και για λόγους πολιτικούς και γιατί δεν είμαστε μπαταχτσήδες. Μόνο μέσα από το Κίνημα Αλλαγής το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανταποκρίνεται και στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Μόνο του δεν μπορεί. Τέρμα στην κοροϊδία και τα μεγάλα κούφια λόγια» κατέληξε

The post Η Φώφη πήρε το όπλο της: Οποιος θέλει ας με αμφισβητήσει στο Κίνημα Αλλαγής appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Πολιτική – patrastimes.gr