Οι φόβοι και το σχέδιο της ΕΛΑΣ μόλις λήξει η καραντίνα

ΕΛΛAΔΑ

 

Είναι θέμα ημερών να τελειώσει η καραντίνα και να αρθούν, σταδιακά, τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στη χώρα μας. H εξέλιξη της επόμενης ημέρας ανησυχεί την Ελληνική Αστυνομία και για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε από το Open Tv, ο αρμόδιος υπουργός ζήτησε να συναντηθεί με προϊσταμένους νευραλγικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, αφού όπως είπε υπάρχουν φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας μόλις θα ξεκινήσουν να χαλαρώνουν τα αυστηρά μέτρα. Συγκεκριμένα, στην Ελληνική Αστυνομία φοβούνται, επίσης, επανεμφάνιση ομάδων οργανωμένου εγκλήματος, ανασύνταξη «ομάδων Εξαρχείων» – ακτιβιστικές ενέργειες.

Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο που αρχίζουν να εξετάζουν ήδη στην Κατεχάκη προβλέπει το πώς θα αντιμετωπιστεί η μαφία των αντισηπτικών και του φαρμακευτικού υλικού. Επίσης, έχουν προβλεφθεί νυχτερινές περιπολίες από άνδρες της ΕΛΑΣ, προστασία σε σπίτια και σε καταστήματα και αναδίπλωση δυνάμεων σε δυτική Αττική και στο κέντρο της Αθήνας.

 

ΕΛΑΣ
καραντίνα
Χρυσοχοΐδης
Has video: 

Πηγή: