Η Οικονομική Αστυνομία μπήκε στα γραφεία της ΕΠΟ

Σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ προχώρησε το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει εξονυχιστικό έλεγχο αναφορικά με τα οικονομικά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο λόγος που έγινε η ξαφνική «επίσκεψη» των ανθρώπων της Οικονομικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το Sport24.gr έχει να κάνει με τα όσα έχουν ακουστεί ανά καιρούς για οικονομικές ατασθαλίες αλλά και υπέρογκους μισθούς, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που είναι υπό εξέλιξη.

Όλα αυτά μάλιστα λαμβάνουν χώρα, την ώρα που ο χρόνος για την ολοκλήρωση της θητείας του Βίτορ Μάνουελ Μέλο Περέιρα στο πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, μετρά αντίστροφα, με τους ανθρώπους των διεθνών συνομοσπονδιών να προετοιμάζουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί πριν από το τέλος της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: sport24.gr

The post Η Οικονομική Αστυνομία μπήκε στα γραφεία της ΕΠΟ appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;