Η Νάνα Μούσχουρη περνά ένα παγκόσμιο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

Ένα δυνατό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και την αναγκαιότητα να συμμετάσχουν όλοι στην προσπάθεια απαλλαγής της υφηλίου από την πανδημία του κορωνοϊού στέλνει η Νάνα Μούσχουρη.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η οποία περνά την καραντίνα στο σπίτι που διατηρεί στην Γενεύη μαζί με τον σύζυγό της, εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί καθώς ανήκει στην κατηγορία των ατόμων ηλικίας άνω των 75 ετών που έχει εδώ και δύο εβδομάδες κληθεί να προσέρχεται για εμβολιασμό σύμφωνα με τον κρατικό προγραμματισμό της Ελβετίας.

«Ήταν σημαντικό για μένα να προστατευτώ αλλά και να σεβαστώ την υγείας των άλλων» δήλωσε χαρακτηριστικά η σημαντική ερμηνεύτρια η οποία, εδώ και δεκαετίες, είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τους δίσκους της να έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα.

Θέλησε μάλιστα να φωτογραφηθεί την ώρα που έκανε το εμβόλιο προκειμένου να δώσει ένα θετικό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο, να εκφράσει δημόσια την εμπιστοσύνη της στην επιστήμη αλλά και να υπογραμμίσει την σπουδαιότητα της μαζικής συμμετοχής στην διαδικασία του εμβολιασμού που αυτή τη στιγμή αποτελεί το μοναδικό όπλο της ανθρωπότητας ενάντια στην φονική Covid – 19.

Πηγή: protothema.gr

The post Η Νάνα Μούσχουρη περνά ένα παγκόσμιο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;