Η πρώτη ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook μετά το εξιτήριο

Συγκλονιστική είναι η πρώτη δημόσια ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook, με την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον ξαναγύρισαν στη ζωή, ενώ βάδιζε ολοταχώς στο μονοπάτι του θανάτου.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή του. Το δημόσιο «ευχαριστώ» λίγο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ήταν μια ανάρτηση του στο Facebook για «τους λίγους, αλλά και τους τόσο κρίσιμα πολλούς». Και φυσικά αναφέρεται στους αφανείς ήρωες, τους γενναίους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων, που του ξαναέδωσαν τη ζωή.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος πήρε σήμερα (08.10.2019) εξιτήριο από το Ιπποκράτειο μετά τη σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση αποκατάστασης διαχωριστικού ανευρύσματος, στην οποία υποβλήθηκε.

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής με ανάρτηση στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς του, εκείνους «τους λίγους, αλλά και στους τόσο κρίσιμα πολλούς για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος γράφει χαρακτηριστικά:

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας»

Πηγή: iatropedia.gr

 

 

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης