Η σπουδαία κίνηση του Λευτέρη Πετρούνια -Τι θα κάνει τα χρήματα από το νέο «χρυσό» μετάλλιο

Σημαντικός σταθμός στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο η σημερινή νίκη του Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Ολυμπιονίκης κατέκτησε σήμερα την πρώτη θέση στους Κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Μελβούρνη με 15.166 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Λίγο αργότερα, φανερά συγκινημένος, ο Λευτέρης Πετρούνιας φορούσε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, με την ελληνική σημαία να σηκώνεται και τον εθνικό ύμνο να ακούγεται στο κλειστό γήπεδο όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά και ένας άνθρωπος με μεγάλη ψυχή και κοινωνικές ευαισθησίες. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr ο Λευτέρης Πετρούνιας θα διαθέσει το ποσό που θα πάρει ως οικονομικό έπαθλο από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμνασιτκής στο αυστραλιανό κράτος, με σκοπό να διατεθεί για την επούλωση των πληγών από τις πυρκαγιές που έκαιγαν επί μέρες στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στο οικοσύστημα.

Πηγή: iefimerida.gr

The post Η σπουδαία κίνηση του Λευτέρη Πετρούνια -Τι θα κάνει τα χρήματα από το νέο «χρυσό» μετάλλιο appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;