Οι startuppers από τον Βόλο που φέρνουν το Internet of Things στην αποθήκευση και την ωρίμανση τροφίμων

«Μια σωστά δομημένη ομάδα με μέλη που είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν πολύ από τον χρόνο τους και να δουλέψουν πάνω σε κάτι που ιδίως στην αρχή φαντάζει ακατόρθωτο, είναι το σημαντικότερο από όλα». Αυτό είναι το «κλειδί» για να φτάσεις στην startup-ική επιτυχία, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Oliveex, Κωνσταντίνο Ακριβό. Ο ίδιος τρέχει ένα ιδιαίτερο project μαζί με την υπόλοιπη ομάδα: Γκαραγκούνη Δημήτρη (Co-Founder & Hardware Engineer), Τσονιώτη Νίκο (Business Development Advisor), Γκρίτζιο Θανάση (Software Engineer) και Βούλγαρη Χρήστο (Software Engineer).

Tι κάνει το project; Φέρνει το Internet of Things στην αποθήκευση και την ωρίμανση ζυμωμένων τροφίμων, προσφέροντας πολλά οφέλη. Ο Κωνσταντίνος Ακριβός μιλά στο It’s Possible για το πως προέκυψε η ιδέα, τι ακριβώς κάνει η startup τους, ενώ παραθέτει και τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Η έδρα της επιχείρησης σας είναι στον Βόλο. Πως είναι να ξεκινά κάποιος από αυτή την πόλη, και τι θετικά και αρνητικά έχετε δει εσείς

Το να ξεκινήσει κάποιος την προσπάθεια του από μια επαρχιακή πόλη έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι ότι μας βοήθησε πάρα πολύ που ξεκινήσαμε σε μια πόλη όπως είναι ο Βόλος γιατί τα είναι όλα “δίπλα“ μας και είχαμε άμεση επαφή με την αγορά μας πολύ γρήγορα. Απο την πρώτη στιγμή της ανάπτυξης του προϊόντος μας , ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς και ουσιαστικά δοκιμάσαμε τον Νοέμβριο 2018 την λύση σε beta version σε πραγματικές συνθήκες σε βιομηχανίες ζυμούμενων τροφίμων της περιοχής και πήραμε σημαντικό feedback για την συνέχεια. Το αρνητικό που μπορεί να εντοπίσει κάποιος σε μια επαρχιακή πόλη…

Διαβάστε την συνέχεια στο itspossible.gr

The post Οι startuppers από τον Βόλο που φέρνουν το Internet of Things στην αποθήκευση και την ωρίμανση τροφίμων appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr