Η συγκινητική συνάντηση δημοσιογράφου στην Κίνα με τον γιο της μετά από 49 μέρες στην καραντίνα

Η Τζάνις Φρέγιερ, ανταποκρίτρια για το NBC News, έλαβε την καλύτερη αγκαλιά αυτήν την εβδομάδα.

Η δημοσιογράφος κάλυπτε τις ειδήσεις για τον κορονοϊό στην Ιαπωνία, την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν τελικά επέστρεψε σπίτι μετά από 5 εβδομάδες ταξιδιού, την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να δει την οικογένειά της πριν μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Ο σύζυγός της και ο μικρός γιος τους έπρεπε να μετακομίσουν σε άλλο διαμέρισμα όσο εκείνη είναι απομονωμένη σε περίπτωση που παρουσιάσει συμπτώματα κορονοϊού.

Δυστυχώς όμως λόγο της καραντίνας, των περιορισμών μετακινήσεων και άλλων, οι μέρες αυτές έφτασαν τις 49.

Την Τετάρτη το NBC News απαθανάτισε την συγκινητική στιγμή που η Φρέγιερ συνάντησε επιτέλους τον γιο της και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά.

Στο βίντεο ακούγεται ο γιος της να φωνάζει «μαμά, μαμά, κάνε γρήγορα» ενώ τρέχει κλαίγοντας στην αγκαλιά της, φορώντας μάσκα στο πρόσωπο.

Προσοχή, το βίντεο φέρνει δάκρυα.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της στα μέσα δικτύωσης και στο instagram έγραψε πως κάθε μία μέρα από αυτές ήταν «δύσκολες».

«Η ανησυχία, οι αποφάσεις, τα αποτυχημένα σχέδια, η απομόνωση. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των ημερών αυτός ο μικρός άντρας υπήρξε γενναίος, γλυκός και δυνατός. Μου έχει λείψει παραπάνω απ΄όσο μπορώ να περιγράψω με λόγια. Αυτή η αγκαλιά ήταν, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη που έχω πάρει ποτέ».

Η Φρέγιερ εξήγησε πως ενώ βρισκόταν σε καραντίνα της επιτρεπόταν να παραγγέλνει φαγητό και άλλα πράγματα που χρειαζόταν, δεδομένου ότι θα τα άφησαν στην πόρτα του διαμερίσματος για να τα πάρει.

Η απομόνωση φαινόταν πως εξαντλεί την δημοσιογράφο. Στις 23 Μαρτίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο άντρας της και ο γιος της να την χαιρετάνε από το δρόμο και να της στέλνουν φιλιά. Αυτή η είδους επικοινωνία είναι και η μόνη που μπορούσε να έχει.

View this post on Instagram

When you’re in quarantine in #Beijing, and you can’t leave the house, and you haven’t seen or hugged your family since way-too-long-ago… and then you get a phone call to go to the window… and oof, your heart. #coronavirus #china #family #boys

A post shared by Janis Mackey Frayer (@janisfrayer) on

View this post on Instagram

With work travel, restrictions and quarantine in #China, our family has ben apart for 49 days. And I’ll be truthful — every single one of them was hard. The worry, the decisions, the failed plans, the isolation. Throughout it, this little guy has been brave and sweet and resilient, and I have missed him more than I could possibly say. Trust that this was easily the. best. hug. ever. #family #boys #love @nbcnews @nbcinthefield (with love to Kev for capturing it all)

A post shared by Janis Mackey Frayer (@janisfrayer) on

«Όσο βρίσκεσαι σε καραντίνα στο #Beijing, και δεν μπορείς να αφήσεις το σπίτι ή δεν έχεις δει την οικογένειά σου για πολύ καιρό και ξαφνικά δέχεσαι ένα τηλεφώνημα, πας στο παράθυρο και βρίσκονται εκεί να σε χαιρετούν», έγραψε η Φρέγιερ στην λεζάντα του βίντεο.

πηγή: HuffPost Australia

 

The post Η συγκινητική συνάντηση δημοσιογράφου στην Κίνα με τον γιο της μετά από 49 μέρες στην καραντίνα appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr