Η τέλεια άσκηση. Αθλήτρια έγραψε ιστορία στη γυμναστική εδάφους με τριπλή τούμπα στον αέρα

Ακόμα κι αν τα ατομικά αθλήματα δεν είναι το πεδίο σου, το πιο πιθανό είναι ότι θα έχεις ακούσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου για την Αμερικανίδα αθλήτρια Simone Biles.

Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ριο, το 2016, η Biles έγινε η πέμπτη γυναίκα αθλήτρια που κερδίζει 4 χρυσά μετάλλια σε ατομικό άθλημα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αν αυτό δεν είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του, την περασμένη εβδομάδα στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Γυμναστικής στο Κάνσας, η 22χρονη αθλήτρια έγραψε ιστορία γεννόμενη η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που κατάφερε να πραγματοποιήσει, σε διαγωνιστικό κομμάτι, τριπλή τούμπα στον αέρα.

Η πάρα πολύ εντυπωσιακή άσκηση αποτελείται από μία συνδιαστική προσπάθεια που περιλαμβάνει διπλή τούμπα με κατακόρυφο και τριπλή περιστροφή στον αέρα.

Η σπουδαία αθλήτρια έχει αποθεωθεί από ολόκληρο τον πλανήτη της γυμναστικής, με την Ολυμπιονίκη Nastia Liukin να σχολιάζει πως «Η Simone Biles έχει αρκετά μετάλλια στο σπίτι. Δώστε επιτέλους σε αυτό το κορίτσι ένα στέμμα».

Δες την τριπλή τούμπα της Simone Biles στον αέρα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

The post Η τέλεια άσκηση. Αθλήτρια έγραψε ιστορία στη γυμναστική εδάφους με τριπλή τούμπα στον αέρα appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΑ – Newsone.gr