Αρχική Ελλάδα Ιδιοκτήτης ΑΕΛΛΩ για το «Τζόκερ»: Τρομοκρατήθηκε ο κόσμος – Σταμάτησαν την προβολή...

Ιδιοκτήτης ΑΕΛΛΩ για το «Τζόκερ»: Τρομοκρατήθηκε ο κόσμος – Σταμάτησαν την προβολή και άναψαν τα φώτα

Ιδιοκτήτης ΑΕΛΛΩ για το «Τζόκερ»: Τρομοκρατήθηκε ο κόσμος – Σταμάτησαν την προβολή και άναψαν τα φώτα

Τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ,  όπου προβαλόταν η ταινία «Τζόκερ» περιγράφει ο ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Τσακαλάκης.

«Θέλουν να μας κάνε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω […] Μπήκαν μέσα, τρομοκρατήθηκε ο κόσμος» δηλώνει ο κ. Τσακαλάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm.

«Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει κριθεί κατάλληλο από τις ηλικίες 12, 14 και 15 χρονών. Στην Ελλάδα κρίθηκε από 18. Εμείς στο ταμπλό μας και στο ταμείο μας γράφουμε ότι είναι από 18, το λέμε και στους πελάτες μας. Ο νόμος μας υποχρεώνει να έχουμε τη σήμανση. Το 12χρονο δεν μπαίνει μέσα, μιλάμε για παιδιά 17 και 16 ετών που δεν φαίνονται, τους ζητάς ταυτότητα και σου λένε δεν την έχω μαζί μου. Τι να κάνουμε εμείς; Τη στιγμή που είναι μαζί με τους γονείς τους, τι πρέπει να κάνουμε, να μαλώσουμε με τους γονείς;», είπε χαρακτηριστικά με αφορμή την χθεσινή επέμβαση της αστυνομίας στον κινηματογράφο.

«Έφεραν 50 αστυνομικούς για να ελέγξουν ένα ανήλικο; Στο ΑΕΛΛΩ ήρθαν μία μηχανή της αστυνομίας με δύο άτομα, μετά άλλες 15 μηχανές με δύο άτομα και ένα περιπολικό. Μπήκαν μέσα, τρομοκρατήθηκε ο κόσμος. Υπήρχαν και μικρά παιδιά που έβλεπαν άλλα έργα και έβλεπαν τα πιστόλια και τα κουμπούρια να μπαινοβγαίνουν στους κινηματογράφους» τόνισε.

Τέλος, ερωτηθείς αν οι αστυνομικοί του είπαν σταμάτησε την προβολή και άναψε τα φώτα, ο κ. Τσακαλάκης απάντησε καταφατικά. «Φυσικά, εκτός διαλείμματος».

πηγή: reader.gr

Πηγή: Ελλάδα