Ικανοποιημένη από την συμμετοχή του κόσμου η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων

«Την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στα παιχνίδια και γέμισαν τα γήπεδα, αισθάνεται η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων», όπως τονίζει στην σχετική της ανακοίνωση:

«Τόσο  στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης «Αρτεμις», όπου οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών της Ελλάδας κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στο Beach Handball, όσο και στα γήπεδα του Beach Volley και του Beach Soccer, ο κόσμος στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση και γέμισε όλα τα γήπεδα.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και τις τοπικές Ενώσεις των αθλημάτων (ποδόσφαιρο, volley, handball) που συνέβαλλαν καθοριστικά στην πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Η Ο.Ε. καλεί τους φιλάθλους να ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο και στην αυριανή ημέρα και να στηρίξουν τη διοργάνωση και τις προσπάθειες όλων των αθλητών. «

The post Ικανοποιημένη από την συμμετοχή του κόσμου η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Αθλητικά – patrastimes.gr