Οικογένεια στη Βρετανία απέκτησε το 22ο παιδί της, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού [εικόνες]

Οι γονείς της μεγαλύτερης οικογένειας της Βρετανίας έφεραν στον κόσμο το 22ο τους παιδί εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Σου Ράντφορντ, 45 ετών, και ο 49χρονος σύζυγός της ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός κοριτσιού 3,1 κιλών έπειτα από ένα τοκετό διάρκειας 10 ωρών στο νοσοκομείο Royal Lancaster.

Το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ακόμα όνομα για το τελευταίο τους παιδί το οποίο αποτελεί την 11 σε σειρά κόρη που έχουν αποκτήσει.

We welcomed our beautiful baby girl into the world on Friday night 😍 we’re all so in love with her 💖 look out for the vlog tomorrow morning 😍💖

Posted by The Radford family on Sunday, April 5, 2020

«Ήμουν πιο φοβισμένη από ποτέ με το να πάω στο νοσοκομείο με όλα όσα συμβαίνουν με τον ιό», δήλωσε στη Sun η μητέρα. «Ήταν η πιο περίεργη γέννηση, αλλά στο τέλος θα έλεγα ότι ήταν στην πραγματικότητα μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα», συνέχισε η μητέρα εξηγώντας ότι δεν έχουν καταλήξει στο όνομα της μικρής, την οποία ούτως ή άλλως δεν μπορούν να καταχωρήσουν λόγω του κορωνοϊού.

Όπως τονίζει η Daily Mail, η Σου έχει περάσει πάνω από 800 εβδομάδες από τη ζωη της σε κατάσταση εγκυμοσύνης από όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 14 ετών.

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ο Κρίστοφερ είναι 30 ετών, ενώ  το μικρότερο 17 μηνών.

Day one of homeschooling there probably won’t be a day two 🤷‍♀️🤣 #gotmyownclass #literally

Posted by The Radford family on Monday, March 23, 2020

Posted by The Radford family on Friday, July 26, 2019

The post Οικογένεια στη Βρετανία απέκτησε το 22ο παιδί της, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού [εικόνες] appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr