Ινφαντίνο: Μήνυμα… συνεργασίας με την Κυβέρνηση! “Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές”

Ινφαντίνο: Μήνυμα… συνεργασίας με την Κυβέρνηση! “Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές”

Το σχόλιο του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, που “μεταφράζεται” ως… πρόθεση συνεργασίας με την ελληνική Κυβέρνηση, για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ένα ακόμα θετικό “μήνυμα” φαίνεται πως παίρνει η Κυβέρνηση, στην προσπάθεια της για την… επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μετέφερε τη Δευτέρα (03.02.2020) στον πρόεδρο της UEFA την προσωπική πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη (να έρθει στη χώρα μας και να υπογραφεί ένα ειδικό συμφωνητικό για την παροχή τεχνικής βοήθειας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου) παίρνοντας μάλιστα το “ναι” του Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της FIFA -σε δήλωσή του στο συνέδριο της AIPS που διεξάγεται στη Βουδαπέστη- εξέφρασε μια διαφορετική προσέγγιση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όσον αφορά τις πρωτοβουλίες κρατών να εμπλακούν στα του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε: «Οι κυβερνήσεις κατανοούν τον παιδευτικό χαρακτήρα που έχει το ποδόσφαιρο για τις κοινωνίες. Πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές ώστε να προσπαθήσουμε να διώξουμε, ιδιαίτερα από το ποδόσφαιρο, όποιον επιχειρεί να κάνει κάτι παράνομο και αντίθετο με τους κανόνες».

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Πηγή: Αθλητικά