Ιταλία: Δείτε βίντεο με τον βουλευτή που τον παίρνουν «σηκωτό» για τα… γαλλικά του

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η είδηση ότι βουλευτής απομακρύνθηκε «σηκωτός» από το Κοινοβούλιο στην Ιταλία λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Όμως, η αλήθεια είναι πως άλλο είναι να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες και το βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ την… αξιοπρόσεκτη απομάκρυνσή του από την αίθουσα και, ομολογουμένως, δεν είναι μια εικόνα που έχουμε ξαναδεί σε Κοινοβούλιο.

Χωρίς να υπολογίζει τον χώρο στον οποίο βρίσκεται, είπε να μιλήσει… γαλλικά και άρχισε να εκτοξεύει προσβολές προς τους βουλευτές.

Ο Βιτόριο Σγκάρμπι, που έχει μακρά πολιτική πορεία κυρίως στο κόμμα Forza Italia του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι γνωστός για τα δημόσια ξεσπάσματά του, ιδίως κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών talk show.

Έχει καταδικαστεί πολλές φορές για συκοφαντία και στη χθεσινή συνεδρίαση έστρεψε τα βέλη του εναντίον των δικαστικών, έναν από τους αγαπημένους στόχους του, συγκρίνοντας ορισμένους εισαγγελείς με γκάνγκστερ.

Η πρόεδρος του κοινοβουλίου τον επανέφερε στην τάξη, ωστόσο ο πολιτικός συνέχισε να εκτοξεύει προσβολές εναντίον της και εναντίον μιας άλλης βουλευτίνας, προτού υπάλληλοι του σώματος τον μεταφέρουν «σηκωτό» εκτός της αίθουσας, ενώ συνάδελφοί του φώναζαν «ντροπή».

The post Ιταλία: Δείτε βίντεο με τον βουλευτή που τον παίρνουν «σηκωτό» για τα… γαλλικά του appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΚΟΣΜΟΣ – Newsone.gr