Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: H 50χρονη θεία είχε συνεργό στην εξαπάτηση της μητέρας

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν λεπτομέρειες σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της σκευωρίας με θύμα κακοποίησης το 8χρονο κοριτσάκι, από την ίδια του την θεία. ο προανακριτικό υλικό, που συγκεντρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εκκρεμεί προς αξιολόγηση στην Εισαγγελία, ενώ οι νέες πληροφορίες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων για την σοκαριστική αυτή υπόθεση ξετύλιξε η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις 16 Οκτωβρίου η 33χρονη μητέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του dimokratiki.gr, η μητέρα της 8χρονης κατάθεσε ότι διαχειριζόταν την σύνταξη της πεθεράς της και η 50χρονη την εξυπηρετούσε κάνοντας αγορές για το σπίτι με χρήματα που της έδινε. Η 50χρονη προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα ότι κοινωνική λειτουργός είχε κινήσει τις διαδικασίες για να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της.

Η 50χρονη φέρεται να της ζήτησε 200 ευρώ προκειμένου να αποτραπεί η αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών της και μάλιστα σε αυτό ενεπλάκη ακόμα μια γυναίκα, η οποία συνομίλησε τηλεφωνικά με την μητέρα της 8χρονης. Μια φίλη της, όπως ομολόγησε η 50χρονη, της τηλεφώνησε στην μητέρα του παιδιού και είπε ότι είναι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ότι έναντι 200 ευρώ δεν θα προχωρούσε η διαδικασία εις βάρος της.

Ο εκβιασμός και η φωτογραφία

Η 50χρονη θεία όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έπεισε την 33χρονη ότι τα χρήματα τα έδωσε η ίδια αφού τα δανείστηκε από αστυνομικό που υπηρετεί στην φρουρά πρώην πρωθυπουργού και ότι θα πρέπει να του επιστραφούν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η 50χρονη έπεισε την 33χρονη μητέρα ότι το παιδί είχε βιαστεί και μάλιστα το έκανε – όπως η ίδια είπε – γιατί είχε σκοπό να πάρει 500 ευρώ από τον παππού, διότι ήξερε ότι δεν θα ήθελε να μαθευτεί και η ίδια χρειαζόταν τα χρήματα για να μισθώσει κατοικία γιατί έμενε σε παράγκα. Ομολόγησε μάλιστα ότι έβγαλε φωτογραφία με το κινητό της τηλέφωνο και ότι έπεισε την μητέρα ότι θα τις έστελνε σε έναν ιατρό για να αποφανθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην πορεία η 50χρονη ενημέρωσε την μητέρα ότι δήθεν ο ιατρός έκρινε από την φωτογραφία ότι το παιδί είχε βιαστεί. Την προειδοποίησε μάλιστα ότι θα ενημέρωνε τις αρχές αν δεν το έκανε η ίδια.

Τα όσα έχουν καταθέσει μητέρα και θεία, όπως αναφέρει η , ως γεγονότα ταυτίζονται ως προς την αλληλουχία τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές που προφανώς θα διευκρινιστούν στην πορεία, ίσως και μετά την άσκηση ποινικών διώξεων και την λήψη συμπληρωματικών απολογιών και καταθέσεων.

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης