Καρντονέρ: «O Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Οι πιθανότητες για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, αυξάνονται καθημερινά. Μάλιστα, αυτό το ενδεχόμενο απέκτησε επίσημη μορφή, καθώς ο πρώτος αντιπρόεδρος των Καταλανών, Ζόρντι Καρντονέρ, παραδέχθηκε δημόσια πως ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να γυρίσει στην Μπάρτσα.

«Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για αφίξεις», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος παράγοντας σε συνέντευξη Τύπου, αλλά στην συνέχεια και όταν… πιέσθηκε από τους δημοσιογράφους, πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι ο Νεϊμάρ θέλει να γυρίσει στην Βαρκελώνη. Όμως η Μπαρτσελόνα δεν ανησυχεί για την υπογραφή του. Επί του παρόντος, το θέμα δεν βρίσκεται στο τραπέζι. Δεν μου άρεσαν πολλά στην αποχώρησή του. Δεν έχουμε διατηρήσει επαφή μαζί του. Δεν με εκπλήσσει ότι θέλει να επιστρέψει. Όπως συνέβη στο παρελθόν και με τους Πικέ και Φάμπρεγας. Αναμφίβολα, ο Νεϊμάρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψιν τις συνθήκες αποχώρησης του για να δούμε εάν αυτή η υπόθεση (σ.σ. της επιστροφής του) θα γίνει πραγματικότητα».

The post Καρντονέρ: «O Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα» appeared first on patrastimes.gr.

Πηγή: Αθλητικά – patrastimes.gr