Καρτσωνάκης: Ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων αποστέλλει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Εμμανουήλ Καρτσωνάκης.

“Με την ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ όλους, όσοι συνέδραμαν και φέτος στην άρτια, έγκυρη και αδιάβλητη διεξαγωγή και ολοκλήρωση τους, παρόλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του Covid 19.

Οι πρόεδροι των βαθμολογικών και εξεταστικών κέντρων, τα ΚΕΣΥ Ηρακλείου και Ρεθύμνου με την συμβολής του στην δημιουργία της γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης των υποψηφίων και των οικογενειών τους, τα ΚΕΣΥ των λοιπών νομών της Κρήτης, το ΠΕΚΕΣ Κρήτης, οι επιτροπές των εξετάσεων, οι επιτηρητές και όλοι όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση, για άλλη μια φορά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εγγυήθηκαν και διαφύλαξαν το κύρος και την αξιοπιστία των εξετάσεων.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους και στους υποψηφίους καλά αποτελέσματα· χωρίς αμφιβολία, με το ταλέντο και τις δεξιότητές τους θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη κοινωνία για όλους.”

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης