Καταγγελία συγγενούς στο MEGA: Πλήρωσαν την ξαδέρφη μου να ρίξει το βιτριόλι

Σε καταγγελία που βάζει φωτιά στις εξελίξεις γύρω από την έρευνα τόσο για την εμπλοκή, όσο και για τα κίνητρα της προσαχθείσας για την επίθεση με το βιτριόλι προχώρησε μέσα από το MEGA συγγενής της 35χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Live News ξαδέρφη της δράστιδος είπε πως «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με μια άλλη και πήγε η… της έδωσε χρήματα για να πάει να της ρίξει το βιτριόλι της Ιωάννας. Ήθελε χρήματα η ξαδέρφη μου, δεν ξέρω τι έκανε, τα πήρε τα χρήματα, η άλλη έχει εξαφανιστεί τελείως και δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, τι θα κάνει, τι θα πει η ξαδέρφη μου στην αστυνομία».

Τα στοιχεία στα χέρια των αρχών

Ωστόσο, την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για προγενέστερη εμμονή της 35χρονης με το θύμα, με το κίνητρο να εντοπίζεται σε μια προσωπική αντιζηλία στο πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας.

Σύμφωνα με το vima.gr, η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με δικηγόρο ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως εμπόδιο για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση μιλούν και για μια προγενέστερη «εμμονή» που τους κάνει να πιστεύουν ότι όπλισε τα χέρια της.

Η ίδια πάντως από την πρώτη στιγμή, αρνείται κάθε ανάμειξη στην επίθεση. Και παρότι στο σπίτι της βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες μια τηλεκάρτα αλλά και μια περούκα, από το συγγενικό της περιβάλλον αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της 35χρονης στην υπόθεση.

Οι συγγενείς τις προσαχθείσης περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις και κάνουν υποθέσεις.

Στον εισαγγελέα η 35χρονη που κρατείται ως ύποπτη

Στον εισαγγελέα οδηγείται το απόγευμα η 35χρονη η οποία προσήχθη το πρωί της Πέμπτης ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκε η περούκα και η τηλεκάρτα που χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ