Αρχική Αθλητικά «Κερδίσαμε την Ελλάδα το 2012» – Ειρωνικά σχόλια από την Εθνική Νιγηρίας...

«Κερδίσαμε την Ελλάδα το 2012» – Ειρωνικά σχόλια από την Εθνική Νιγηρίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τα τρία αδέρφια του ( Άλεξ, Θανάση και Κώστα), να φορούν τις φανέλες της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, γράφοντας: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Ηδημοσίευση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του επίσημου λογαριασμού της εθνικής Νιγηρίας, η οποία προέβη σε ειρωνικό σχόλιο στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κοιτά απορημένο, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα στιγμιότυπα από το ματς του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την εθνική μας και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

 

Τα ειρωνικά σχόλια συνεχίστηκαν για τον Αντετοκούνμπο στο ίδιο ύφος: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είστε εδώ, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

 

 

real.gr

The post «Κερδίσαμε την Ελλάδα το 2012» – Ειρωνικά σχόλια από την Εθνική Νιγηρίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΑ – Newsone.gr