Κινηματογραφική καταδίωξη: “Έπεσαν” πυροβολισμοί – Ένας τραυματίας

Καταδίωξη στην δυτική Αττική, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Δίωξης για Ρομά  που θα διακηνούσαν ηρωίνη.

Συγκεκριμένα, στη Δίωξη Ναρκωτικών περιήλθαν πληροφορίες ότι Ρομά θα περνούσαν από την Ελευσίνα από τα διόδια με κατεύθυνση προς Πελοπόννησο για να διακινήσουν ηρωίνη.

Ετσι, τους έστησαν μπλόκο. Ωστόσο, οι επιβάτες του αυτοκινήτου στη θέα των αστυνομικών κατευθύνθηκαν προς την παλιά εθνική οδό, όπου και πέταξαν τα δέματα της ηρωίνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν στη συνέχεια 1,7 κιλά ηρωίνη.

Στη συνέχεια οι Ρομά βγήκαν στη νέα εθνική οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Συνολικά όλη η καταδίωξη κράτησε για περισσότερα από 40 χλμ και ξεπέρασαν 160 χιλιόμετρα σε ταχύτητα.

Έσπασαν τις μπαριέρες στα διόδια της Ελευσίνας, αλλά και τις τις μπαριέρες στα διόδια της Αττικής Οδού, ενώ είχαν κατεύθυνση την έξοδο Ασπροπύργου για να μπουν στον καταυλισμό της περιοχής.

Εκεί έπεσαν οι πυροβολισμοί από το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών (στην καταδίωξη συμμετείχαν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ).

Μια από αυτές πέτυχαν έναν Ρομά χαμηλά στην πλάτη. Οι Ρομά συνελήφθησαν. Οπως αποδείχθηκε είχαν απασχολήσει για ληστείες και ναρκωτικά.

Συνελήφθη και ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών και σχηματίζεται δικογραφία για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσαν οι πυροβολισμοί

iefimerida.gr 

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης