Κορωνοϊός: 77 νέα κρούσματα στη χώρα μας – 1832 στο σύνολο και 81 νεκροί

Κορωνοϊός: 77 νέα κρούσματα στη χώρα μας - 1832 στο σύνολο και 81 νεκροί

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά. Στα 1832 τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα και στους 81 οι νεκροί.

77 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. 

Στο σύνολο τα κρούσματα είναι 1832 και άνθρωποι είναι 90 είναι διασωληνωμένοι. Οι νεκροί είναι 81νας. Ένας 42χρονος από την Χαλκιδική και μια 85χρονη στην Αθήνα έχασαν σήμερα την ζωή τους.

Ο κ. Τσιόδρας αναφερόμενος στην άρση των μέτρων είπε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. «Είναι μαραθώνιος και δεν είναι σπριντάρισμα», είπε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να τηρηθεί μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στα μέτρα και τις οικονομικές επιπτώσεις».

Πρόσθεσε ότι «Η πανδημία είναι σαν την οδήγηση ενός αυτοκινήτου με πολλές στροφές και πρέπει να οδηγήσεις με προσοχή. Να προσέξουμε τις λεπτές ισορροπίες να μην ανατραπούμε στην πορεία. Αν δεν προσέξουμε όλα μπορεί να αλλάξουν».

Αυτή την στιγμή όλες οι προβλέψεις είναι καλές και έχει επιπεδωθεί η καμπύλη, δεν υπάρχει διασπορά αλλά αν εφησυχάσουμε θα χάσουμε το παιχνίδι, είπε ακόμα και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει άνοδος των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα

Πηγή: Ελλάδα