Κορωνοϊός: Ανάρρωσε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ γνωστοποίησε τη Δευτέρα ότι ανάρρωσε πλήρως έπειτα από δύο εβδομάδες ασθένειας έχοντας πιθανόν νοσήσει από τον κορονοϊό.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είχα όλα τα συμπτώματα του Covid-19, αν και δεν είχα κάνει το τεστ», έγραψε η Ρόουλινγκ στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου μάλιστα ανάρτησε και ένα video γιατρού, ειδικού στις αναπνοές, που τη βοήθησε να διαχειριστεί τα χειρότερα συμπτώματά της και τη συνέστησε ο σύζυγός της, που είναι γιατρός στη Βρετανία.

Η εν λόγω τεχνική προτείνει σε όσους τη δοκιμάσουν να πάρουν βαθιά ανάσα, την οποία και να κρατήσουν για 5» πριν εκπνεύσουν, επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία για έξι φορές και την τελευταία να βήξουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση και τεχνική:

«Πραγματικά, έχω αναρρώσει πλήρως και θα ήθελα να μοιραστώ μια τεχνική που συστήνουν γιατροί, δεν στοιχίζει τίποτα, δεν έχει παρενέργειες, όμως θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγαπημένους σας, όπως βοήθησε κι εμένα», συμπλήρωσε η 54χρονη συγγραφέας,το τελευταίο κατά σειρά διάσημο πρόσωπο που ανακοινώνει ότι ανάρρωσε από την ασθένεια του κορονοϊού.

Πηγή: news247.gr

The post Κορωνοϊός: Ανάρρωσε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;