Κορωνοϊός: Η συγγνώμη των ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης που έσπασαν την καραντίνα

Συγγνώμη έσπευσαν να ζητήσουν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης που παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού και την καραντίνα, κάνοντας μπάρμπεκιου με τις οικογένειές τους, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν τα δέκα άτομα, που είναι το όριο για τη συγκέντρωση ατόμων σε έναν χώρο. Οι Έβερ Μπανέγκα, Λούκας Οκάμπο, Φράνκο Βάσκες και Λούκ ντε Γιονγκ ανάρτησαν μηνύματα απολογίας στα προφίλ τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, για μια ανεύθυνη αναμφίβολα ενέργεια, η οποία βάζει… νάρκη στην διαδικασία επανέναρξης του πρωταθλήματος.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για αυτό που συνέβη χθες. Ήταν μια οικογενειακή συνάντηση και συμπαικτών αλλά, χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, δεν ήμασταν σωστοί. Γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον σύλλογο μας, στους φιλάθλους μας και στην κοινωνία γενικότερα. Δεν θα επαναληφθεί. Θέλουμε μόνο να παίξουμε ξανά όσο το δυνατόν πιο σύντομα» έγραψε στο Instagram ο Μπανέγκα, η σύζυγος του οποίου έκανε το λάθος και έβγαλε στη φόρα τις… αμαρτωλές φωτογραφίες.

Πηγή: filathlos.gr

The post Κορωνοϊός: Η συγγνώμη των ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης που έσπασαν την καραντίνα appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;