Κορωνοϊός στην Ιταλία: Άρχισε ξανά προπονήσεις η Βίρτους παρά τους χιλιάδες νεκρούς

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Σέρβος κόουτς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γυρίσαμε στη δουλειά έπειτα από αυτό το διάλειμμα. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας ό,τι μπορούμε ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και να παραμείνουν σε καλή κατάσταση. Δεν τα παρατάμε. Θα γίνει απολύμανση στις εγκαταστάσεις ώστε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις. Ελπίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί. Εύχομαι να τα πούμε ξανά σύντομα και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ».

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι προπονήσεις της Βίρτους θα διεξάγονται με μάξιμουμ δυο παίκτες κάθε φορά: ένας στη σάλα κι ένας στην αίθουσα με τα βάρη. Κάθε αθλητής θα χρησιμοποιεί διαφορετικά αποδυτήρια, στις εγκαταστάσεις θα γίνει απολύμανση ενώ οι μπάλες και ο εξοπλισμός θα καθαρίζονται έπειτα από τη χρήση.

Η Μπολόνια που βρίσκεται στον ιταλικό Βορρά μετράει 552 κρούσματα και 8 νεκρούς από την έξαρση του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα.

Πριν από τη διακοπή, η Βίρτους ήταν πρώτη στην ιταλική Serie A και είχε μπροστά της τους προημιτελικούς του EuroCup με την Ούνικς Καζάν.

The post Κορωνοϊός στην Ιταλία: Άρχισε ξανά προπονήσεις η Βίρτους παρά τους χιλιάδες νεκρούς appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΑ – Newsone.gr