Κουφονήσια: Σε ανθρώπους ανήκουν και τα δύο πτώματα – Πάνω από ένα χρόνο νεκροί

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Κουφονήσι, όπου τελικά βρέθηκαν όχι μόνο μία αλλά δύο σοροί, όπου όπως όλα δείχνουν, ανήκουν και οι δύο σε ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας naxostimes.gr, (αφού οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νάξου) πρόκειται για δύο ανθρώπινες σορούς.

Εικάζεται ότι ήταν νεκροί για πάνω από έναν χρόνο

Και οι σοροί είναι σε πολύ προχωρημένη σήψη και -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την ίδιας ιστοσελίδας- ήταν σχεδόν μόνο σκελετοί.

Σύμφωνα, δε, με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλη Ραπτάκη, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο που εικάζεται ότι ήταν νεκροί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, την τελική και σαφή απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Το χρονικό της φρίκης

Τις σορούς εντόπισε Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι.

Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και στελέχη του Λιμενικού μετέφεραν τις σορούς στο νοσοκομείο Νάξου ώστε να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Οι σοροί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία και να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μακάβριο εύρημα.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ