Κτηνοτρόφος γάζωσε σπίτι όπου βρίσκονταν τρία παιδιά – Η απίστευτη αφορμή

Κτηνοτρόφος από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και να «γαζώσει» με σφαίρες γειτονικό σπίτι.

Ο γιος του κτηνοτρόφου είχε ένα καβγά με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και εκείνος αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής. Η μητέρα της οικογένειας δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα και δεν μπορούσε να προστατέψει τα παιδιά της.

«Αυτό δεν είναι καθόλου λογικό. Και δε γίνεται να αντιμετωπίζεται έτσι μια ασήμαντη φασαρία που είχε δημιουργηθεί. Θα μπορούσε να είχε μιλήσει μαζί μας ή να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία ώστε να καταγγείλει το οποιοδήποτε πρόβλημα είχε. Όχι να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να αρχίσει να πυροβολεί μικρά παιδιά. Δεν ήμουν μέσα στο σπίτι για να προστατεύσω τα παιδιά μου εκείνη την ώρα. Όταν το έμαθα, το σοκ μου ήταν μεγάλο», ανέφερε η ίδια.

Το χρονικό της επίθεσης

Το πρωί της Κυριακής ο κτηνοτρόφος πήγε με το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Με ένα 9άρι πιστόλι άνοιξε πυρ και έντρομη η μεγαλύτερη κόρη πήγε στο παράθυρο να δει τι συνέβη.

Με τρόμο είδε τις σφαίρες να περνούν δίπλα της. Μια μάλιστα βολίδα σφηνώθηκε στον καταψύκτη του σπιτιού, λίγα μόλις εκατοστά μακριά από το σημείο όπου στεκόταν η 16χρονη, η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε.

«Πρόκειται για θαύμα που το παιδί μου δε χτυπήθηκε από τις σφαίρες. Η κόρη μου ήταν στο παράθυρο και η σφαίρα σφηνώθηκε στον καταψύκτη, που ήταν ακριβώς δίπλα της», είπε η μητέρα, περιγράφοντας σοκαρισμένη το γεγονός.

Οι γονείς την ώρα των πυροβολισμών βρίσκονταν στην εκκλησία. Μόλις πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε, έφυγαν έντρομοι από την εκκλησία και πήγαν τρέχοντας στο σπίτι τους.

Εκεί βρήκαν σε κατάσταση σοκ τη 16χρονη κόρη τους, όπως και το μικρότερο κοριτσάκι τους, μόλις 9 ετών. Τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράση

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου απέκλεισαν την περιοχή και μετά από έρευνα εντόπισαν πέντε κάλυκες.

Από τις περιγραφές των παιδιών και τη μαρτυρία του 20χρονου γιου της οικογένειας για τον καβγά με τον συνομήλικό του, γιο του 47χρονου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ