Λαζανάς: Πρέπει να παρθούν μέτρα απέναντι στους αντιεμβολιαστές

Για τις ελευθερίες των εμβολιασμένων και τους εμβολιασμούς μίλησε ο διευθυντής – υπεύθυνος Λοιμωξιολόγος Oμίλου ΙΑΣΩ Μάριος Λαζανάς, σε μια μέρα που θα ανακοινωθούν οι νέες αποφάσεις.

Όπως είπε, η Επιτροπή σήμερα το πρωί έχει συνεδρίαση, στην οποία θα συζητηθούν οι ελευθερίες των εμβολιασμένων. Ο κ. Λαζανάς τόνισε στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, ώστε να μειωθεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Διευκρίνισε, όμως, ότι πρέπει να δοθεί ελευθερία, τέτοια που να μην διαταράσσει τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Δεν γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται παντού έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε καταθέσεις φοιτητών σε σχολές της Αθήνας όπου δεν γίνονται έλεγχοι.

«Καρφιά» για τους ιερείς

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα, όπως είπε ο κ. Λαζανάς, είναι τα μοναστήρια στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σημειώνεται πίεση στις ΜΕΘ, με σχεδόν 100% πληρότητα. «Ο κόσμος επηρεάζεται από τους ιερείς. Λένε πως το εμβόλιο έχει στοιχεία του σατανά», ανέφερε.

Τέλος, επεσήμανε πως οι εμβολιασμοί είναι το μόνο μέτρο πρόληψης για να μην έχουμε εισαγωγές στα νοσοκομεία, να μην έχουμε θανάτους και να σωθεί και η οικονομία.

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης