Λυμπέρης – Μακρή: Στο «σφυρί» η βίλα τους στο Κεφαλάρι για χρέη (Photo)

Στο «σφυρί» της δημοπρασίας θα χτυπήσει στις 12 Δεκεμβρίου για την υπερπολυτελή βίλα του Αντώνη Λυμπέρη και της συζύγου του Έλενας Μακρή στο Κεφαλάρι.

Το «παλάτι» των περίπου 1000 τετραγωνικών πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό για χρέη εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα εκποιηθεί η πανάκριβη βίλα του άλλοτε κραταιού ζευγαριού των εκδόσεων, όπου φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου lifestyle και διοργανώθηκαν τα πιο rich & famous πάρτι όλων των εποχών, αφού και άλλες φορές στο παρελθόν κινδύνευσε να αλλάξει οριστικά χέρια.

Ωστόσο, όλοι οι προηγούμενοι πλειστηριασμοί είχαν αποβεί άγονοι, δίνοντας κάθε φορά ανάσα στο άλλοτε «χρυσό» ζευγάρι που εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να κατοικεί στο υπερπολυτελές ακίνητο, στη συμβολή των οδών Ξενίας και Αύρας. Το αν θα αναγκαστεί αυτή τη φορά να αποχωριστεί η διαδικασία ή θα «παγώσει» άλλη μια φορά.

Υποθήκες Σύμφωνα με το έγγραφο πλειστηριασμού, η βίλα του κάποτε ισχυρού μεγαλοεκδότη βγαίνει στο «σφυρί» από μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, καθώς πάνω της έχουν εγγραφεί υποθήκες συνολικού συνολικού ύψους 9.600.000 ευρώ.

Ως πρώτη τιμή προσφοράς και εκ κίνησης της διαδικασίας έχουν οριστεί τα 3.830.000 ευρώ για τα οποία όμως έχουν αξιώσεις και άλλοι οφειλέτες του ζευγαριού, καθώς το ακίνητο έχει υποθηκευτεί και σημειωθεί για οφειλές ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ προς το ΙΚΑ, καθώς και για χρέη ύψους 1.220.000 ευρώ προς τη Δύο Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Έκθεση Κατάσχεσης, η βίλα του Αντώνη Λυμπέρη και της συζύγου του Έλενας αποτελείται από το ισόγειο, όπου βρίσκονται ένα μεγάλο σαλόνι με χολ και τραπεζαρία, ένα πλήρες εξοπλισμένο γραφείο και μια εντυπωσιακή κουζίνα, ενώ στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν επίσης υπνοδωμάτιο για το βοηθητικό προσωπικό λουτρό και χώρος γυμναστηρίου.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν ένα μεγάλο καθιστικό, καθώς και πέντε κρεβατοκάμαρες με τα δικά τους λουτρά, ενώ στον αχανή κήπο, έκτασης δύο στρεμμάτων υπάρχουν πισίνα και ένα εντυπωσιακό κτίσμα που χρησιμοποιείται ως καθιστικός χώρος.

Η οικεία στο Κεφαλάρι αγοράστηκε το 1994 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2006 με την Έλενα Μακρή – Λυμπέρη που -μεταξύ άλλων- έχει συνδέσει το όνομά της με το στιλ και τη φινέτσα, να δημιουργεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια των βορείων προαστίων.

The post Λυμπέρης – Μακρή: Στο «σφυρί» η βίλα τους στο Κεφαλάρι για χρέη (Photo) appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr