Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι – Ποιο είναι το προφίλ του επιχειρηματία που γάζωσαν

Οι Αρχές βάζουν στο μικροσκόπιο τις σχέσεις του με ανθρώπους της νύχτας – Πού στρέφουν τις έρευνές τους

Στόχος βομβιστικής επίθεσης είχε γίνει το 2016 επιχείρηση εμπορίας καφέ που άνηκε στον άνδρα, ο οποίος το πρωί της Τρίτης έγινε στόχος ένοπλης επίθεσης στο Χαϊδάρι, την ώρα που βρισκόταν στο μάρκας BMW τζιπ του.

Τότε, άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φυτίλι έξω από κατάστημα εμπορίας καφέ, επί της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι. Τότε δεν είχε υπάρξει κάποιος τραυματισμός, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι επρόκειτο για «χτύπημα» από κύκλωμα της νύχτας με σκοπό τον εκβιασμό. Η συγκεκριμένη επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στα Δυτικά Προάστια της Αττικής.

Μεταξύ άλλων, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της σημερινής μαφιόζικης επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται με χαρτοπαικτικές λέσχες και καταστήματα ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.

Οι Αρχές, πάντως, για το μαφιόζικο χτύπημα που έγινε το πρωί της Τρίτης, αναζητούν μία λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού και την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βάζουν στο μικροσκόπιο τις σχέσεις του με ανθρώπους της νύχτας

The post Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι – Ποιο είναι το προφίλ του επιχειρηματία που γάζωσαν appeared first on Newsone.gr.

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ – Newsone.gr