Μαραντόνα: Σπαρακτικές κραυγές και οδύνη κατά τη μεταφορά της σωρού του σε αυτοκινητοπομπή

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στα 60 του χρόνια έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική κοινότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη και χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο για το τελευταίο χειροκρότημα κατά τη μεταφορά της σωρού του. Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στην Αργεντινή για τον θάνατό του και η σωρός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα

Κατά τη μεταφορά από το σπίτι που έζησε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, χιλιάδες Αργεντινοί είχαν βγει στους δρόμους, οι περισσότεροι έκλαιγαν, άλλοι ούρλιαζαν για τον θάνατό του. Ο Μαραντόνα λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι στη χώρα του τάνγκο και κανείς δεν μπορεί να χωνέψει πως «έφυγε» τόσο νέος.

Η Κλαούντια Βιγιαφάνε και οι κόρες του Τζιανίνα και Ντάλμα έφτασαν από τους πρώτους στην έδρα της κυβέρνησης, για να ακολουθήσουν πολλοί από τους πρωταθλητές κόσμου με την αλμπιτσελέστε του 1986, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του. Στην Plaza de Mayo επικρατεί πανικός και χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί εκεί για τον Ντιεγκίτο.

Πηγή: sport24.gr

The post Μαραντόνα: Σπαρακτικές κραυγές και οδύνη κατά τη μεταφορά της σωρού του σε αυτοκινητοπομπή appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;