Μαρία Μπεκατώρου : «Ένιωθα άβολα πριν αδυνατίσω»

ΕΛΛAΔΑ

 

Για την αλλαγή στην εμφάνισή της μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξής της στο περιοδικό «Hello» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βλαχογιάννη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι υπήρχαν πολλές φορές που δεν αισθανόταν όμορφα.

«Η κάμερα έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μου»

«Είναι πολλά τα χρόνια που εκτίθεμαι και νιώθω ότι η κάμερα έχει γίνει πλέον κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Έτσι, σε καθημερινή βάση, πιάνω τον εαυτό μου να κάνει ασυναίσθητα κάποιες κινήσεις που έχουν σχέση με τη δουλειά μου. Συμπεριφέρομαι σαν να βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

 «Τόσο στην τηλεόραση όσο και στις φωτογραφίσεις, αισθάνομαι πολύ όμορφα, αλλά όχι με εγωιστικό ή αρνητικό τρόπο. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση μου γιατί μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα», είπε.

«Το μακιγιάζ, το χτένισμα, αυτή η όμορφη εικόνα που πρόκειται από τη φροντίδα των συνεργατών μας, οι οποίοι αναδεικνύουν με την δουλειά τους τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι κάτω ωραίο χωρίς να γίνεται όμως εμμονή» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, τόνισε πως «είναι απλώς μια εικόνα. Δεν νιώθω ξεχωριστή. Η αλήθεια μου βρίσκεται στην καθημερινή μου ζωή. Επίσης, ποτέ δεν έχω αισθανθεί εξαιρετικά όμορφη ούτε έχω υπερεκτιμήσει τον εαυτό μου. Υπάρχουν περίοδοι που μου αρέσει αρκετά αυτό που βλέπω και άλλες που ίσως και να ντρέπομαι».

Η αλλαγή στην εμφάνιση

Αναλυτικά, απόσπασμα της συνέντευξης:

Πότε ντρέπεσαι;

Ένιωθα άβολα πριν αδυνατίσω. Ήταν τότε που ήθελα να προστατέψω την εικόνα μου, κυρίως όταν πήγαινα στη θάλασσα. Επέλεγα ερημικές παραλίες για να αποφύγω τους άλλους ανθρώπους, αισθανόμουν άσχημα. Αν και αγαπούσα τον εαυτό μου, δεν άντεχα τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι κινήσεις στις οποίες αναφέρθηκες πριν, αυτές που κάνεις πιστεύοντας ότι είσαι σε ένα πλατό, ποιες είναι; Για παράδειγμα, ποζάρεις;

Δεν ποζάρω, αλλά υπάρχουν στιγμές που πιάνω το αφτί μου και περιμένω να μου μιλήσει η αρχισυντάκτρια μου. Επίσης, κάποιες φορές ρυθμίζω τα κουμπιά της έντασης του ακουστικού μου. Έχω την αίσθηση ότι είμαι στο πλατό και κάποιος θα μου απευθύνει τον λόγο.

Πότε πήρες την απόφαση να αδυνατίσεις και να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση;

Ξεκίνησε από την ανάγκη μου να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου και να αγαπήσω πιο πολύ την εικόνα μου. Έχασα δυο, τρία κιλά τυχαία και εύκολα. Κάπως έτσι συνέχισα, με αποτέλεσμα να χάσω άλλα δέκα. Τώρα είμαι αυτό που θέλω.

Σε βοηθά και στη δουλειά σου αυτή η αλλαγή; Νιώθεις πιο άνετα με την καινούργια σου εικόνα;

Κατ’ αρχάς, ωφέλησε την υγεία μου. Είμαι πιο ανάλαφρη, έχω μεγαλύτερη αντοχή, κοιμάμαι καλύτερα άρα αποδίδω περισσότερο και στη δουλειά μου. Ο τρόπος που ντύνομαι και στέκομαι στην τηλεόραση έχει αλλάξει, έχει βελτιωθεί.

Μαρία Μπεκατώρου
αδυνάτισμα
εμφάνιση
Has video: 

Πηγή: