Μαρία Κάλλας : Σπάνια φωτογραφία πριν εγκαινιάσει το Φεστιβάλ Αθηνών

Μια σπάνια φωτογραφία με την Μαρία Κάλλας  ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η Μαρία Κάλλας υπήρξε η σπουδαιότερη σοπράνο που γεννήθηκε ποτέ.

Η εμβληματική σταρ της όπερας έχτισε μια μεγάλη καριέρα ενώ απασχόλησε και με την προσωπική της ζωή καθώς η θυελλώδης της σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης, από τον φακό του οποίου έχουν περάσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού στερεώματος, μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Κάλλας που είχε τραβήξει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ με την Μαρία Κάλλας στην σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» να κάνει πρόβες πριν την θριαμβευτική της εμφάνιση στο Ηρώδειο.

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Μαρία Κάλλας στην σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» όπου κάνει πρόβες με τον αρχιμουσικό της Αντονίνο Βόττο για την θριαμβευτική της εμφάνιση στο Ηρώδειο στις 5 Αυγούστου του 1957 όπου εγκαινιάζει και το Φεστιβάλ Αθηνών»  διαβάζουμε στη λεζάντα που συνοδεύει την σπάνια φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με την Μαρία Κάλλας :

 

View this post on Instagram

 

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Μαρία Κάλλας στην σουίτα του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία” όπου κάνει πρόβες με τον αρχιμουσικό της Αντονίνο Βόττο για την θριαμβευτική της εμφάνιση στο Ηρώδειο στις 5 Αυγούστου του 1957 όπου εγκαινιάζει και το Φεστιβάλ Αθηνών.

A post shared by Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis) on

Πηγή: Ζωή & Τέχνες – ΤΑ ΝΕΑ