Μαρίνα Πατούλη : Αγεφύρωτο το χάσμα με τον Γιώργο Πατούλη – Ξεχωριστά μνημόσυνα στη μητέρα του Περιφερειάρχη

Έξι μήνες συμπληρώνονται από το θάνατο της Πόπης Πατούλη, της πολυαγαπημένης μητέρας του Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Σύμφωνα με το tlife.gr, σήμερα, η εν διαστάσει σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, τέλεσε μνημόσυνο χωρίς την παρουσία του. Συνοδευόμενη από μια φίλη της έφτασε στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου και άφησε συγκινημένη στον τάφο της πεθεράς της λευκά λουλούδια.

Αγεφύρωτο χάσμα…

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Πατούλης θα κάνει το δικό του μνημόσυνο αύριο, κάτι που αποδεικνύει το αγεφύρωτο χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η Μαρίνα Πατούλη είχε μια ιδιαίτερη σχέση στοργής και αγάπης αυτά τα 30 χρόνια του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη και της είχε υποσχεθεί ότι θα τον προσέχει όλη της τη ζωή.

Όταν πέθανε η μητέρα του Γιώργου Πατούλη τον Οκτώβριο του 2020, η Μαρίνα την είχε αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας συγκινητικά  λόγια αγάπης: «Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη».

Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την…

Posted by Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη on Wednesday, October 14, 2020

Πηγή: Ελλάδα – ΤΑ ΝΕΑ