Μάρκου: «Δεν θα δώσουμε άλλοθι σε προπονητή για να πει ότι έχασε για το… χορτάρι»

O πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μάρκου:

Για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο: 

«Αποφασίσαμε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά από συζήτηση με τη διοργανώτρια, να γίνει μια ριζική αλλαγή με νέο χλοοτάπητα. Χάρις στις προσπάθειες του κ. Κούγια και όλων όσοι ασχολήθηκαν, υπήρξαν ένα νούμερο το οποίο διαταράσει τον προϋπολογισμό μας, η ανάδοχος εταιρεία υπερέβαλλαν εαυτούς, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, τις ξεπεράσαμε, νέος χλοοτάπητας, ανθεκτικός για τις υψηλές θερμοκρασίες που έχει η Λάρισα το καλοκαίρι».

Για την αντίδραση των παικτών: 

«Όλοι τον λάτρεψαν και όλοι πιστεύουν ότι είναι ένας χλοοτάπητας πως μας ταιριάζει και μπορεί κάθε παίκτης να δείχνει τα χαρακτηριστικά του. Η ομάδα μας πάντα είναι μαχητική και ειδικά στην εκκίνηση της σεζόν δεν παίξαμε σε τόσο καλά γήπεδα. Εμείς δεν θα δώσουμε κανένα άλλοθι σε κανένα προπονητή για να πει ότι έχασε εξαιτίας του χλοοτάπητα.

Βοηθά την ομάδα μας, εντός έδρας δεν έχουμε φοβηθεί κανέναν, δεν είχαμε παιχνίδι σκοπιμότητας, όμως φέτος με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουμε και τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, με γενναίες αποφάσεις δίνουμε σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα άριστο χλοοτάπητα».

Για την παρουσία του κόσμου: 

«Είμαι ικανοποιημένος εν μέρει, όμως αυτή δεν είναι η δυναμική της ομάδας μας. Έχουμε παίξει με 12-15 χιλιάδες κόσμο, το επόμενο εντός παιχνίδι είναι ορισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας και τα καλά αποτελέσματα φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και αφαιρούν τα άλλοθι».

Πηγή: novasports.gr

The post Μάρκου: «Δεν θα δώσουμε άλλοθι σε προπονητή για να πει ότι έχασε για το… χορτάρι» appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;