Μάρθα Καραγιάννη : Ξεμπλόκαρε το θέμα με την αποτέφρωση της

Την πραγματοποίηση της επιθυμίας της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί η σορός της έκανε γνωστή ο καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.

Όπως έγραψε ο γνωστός ψυχίατρος, αμέσως μετά την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα ακολουθήσει η αποτέφρωση, όπως επιθυμούσε η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών.

«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε!

Την Πέμπτη στις 12,00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά.

Ψυχή μου…», έγραψε ο Δημήτρης Σούρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη είχε εξελιχθεί σε σίριαλ
Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Σούρας πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και είπε πως επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της.

«Έχω ένα χαρτί που είχε γράψει η Μάρθα και ζητάει να μην ταφεί αλλά να καεί. Ζητάει αποτέφρωση. Είχαμε πάει σε δικηγόρο και μας είχε πει ότι ισχύει. Πήγαμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου δεν ισχύει το χαρτί εάν δεν υπογραφεί από συγγενή α’ βαθμού. Η Μάρθα δεν έχει κανέναν συγγενή, μόνο την Ντόρα έχει ως κοντινό της πρόσωπο», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο γιατρός.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ντόρα Δούμα, η οποία ξέσπασε on air και είπε: «Το είχε μοιραστεί πως θέλει να αποτεφρωθεί. Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της! Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας. Δεν γίνεται να μην την κάνω!».

Στην εκπομπή παρενέβη λίγο αργότερο ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, Αντώνης Αλακιώτης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται άδεια από την ανιψιά της Μάρθας Καραγιάννη και όχι από τη φίλη της Ντόρα Δούμα. Όπως πρόσθεσε, εφόσον υπογράψει η ανιψιά της εκλιπούσας ηθοποιού, τότε θα προχωρήσει η διαδικασία αποτέφρωσης, όπως επιθυμούσε η ηθοποιός.

Πηγή: iefimerida.gr – Τέλος στο θρίλερ με την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη -Δημήτρης Σούρας: «Θα γίνει αυτό που επιθυμούσε» – iefimerida.gr

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης