Ματίνα Παγώνη: Από επιλογή δεν έκανα δικά μου παιδιά – Η ιατρική είναι η μεγάλη μου αγάπη

Η Ματίνα Παγώνη, σε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή εξήγησε τους λόγους που δεν έγινε η ίδια μητέρα, υπογραμμίζοντας πως η Ιατρική είναι η μεγάλη της αγάπη.

“Η Ιατρική με ενδιέφερε από πολύ μικρή, όντως ξεκίνησε από ένα τυχαίο γεγονός, όντως μου άρεσε πολύ. Ασχολούμαι πάρα πολύ, αλλά εγώ στην ουσία δεν έχω προσωπική ζωή με όλα αυτά που έχω” σημείωσε. Τόνισε ότι δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να αποκτήσει παιδιά το γεγονός ότι αφοσιώθηκε στην επιστήμη της.

“Ήταν επιλογή να μην κάνω παιδιά, έχω μια άποψη στο θέμα των παιδιών, εγώ με τα παιδιά δεν μπορώ να καθίσω και πάρα πολύ για να είμαι δίκαιη. Η άποψή μου είναι ότι όποιος κάνει παιδιά, η μητέρα, ο πατέρας όχι, πρέπει να καθίσει να τα μεγαλώσει… Όταν λες ότι κάνεις μια οικογένεια και τελοσπάντων, τα έχεις τα παιδιά μαζί σου. Αν είναι να τα μεγαλώσει η γιαγιά, ο παππούς, οι θείες οι νταντάδες και όλοι αυτοί, τι νόημα έχει να έχεις αυτήν την ιστορία όταν θα είσαι μακριά από τα παιδιά σου;” αναρωτήθηκε και υπογράμμισε: “Η Ιατρική είναι η μεγάλη μου αγάπη, δεν το συζητάω”.

Πηγή: Ελλάδα – Μαλεβιζιώτης