«Μαύρο» πρωινό: Έξι νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στη χώρα

«Ματώνει» η Βόρεια Ελλάδα
ΥΓΕΙΑ

 

Τρεις άνθρωποι, οι οποίοι νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή, έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό. 

Πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών από τη Δράμα ο οποίος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 18 Νοεμβρίου και κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας, για έναν άνδρα 78 ετών από την Ξάνθη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25 Νοεμβρίου και κατέληξε στη κλινική covid-19 καθώς και έναν υπερήλικα 92 χρόνων από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25 Νοεμβρίου και κατέληξε στη κλινική covid-19.

Συνολικά από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχουν καταγραφεί 67 θάνατοι.

Με αυτά τα δεδομένα σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 92 ασθενείς, εκ των οποίων 69 είναι στις κλινικές covid-19, 20 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τρεις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων(ΜΕΛ).

Όσον αφορά τον αριθμό των νέων κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ, ήταν 2.013. Από αυτά, τα 175 ήταν στην ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα: 26 στον Έβρο 40 στην Δράμα 51 στην Καβάλα 46 στην Ξάνθη και 12 στη Ροδόπη.

Ακόμα τρεις νεκροί στον Βόλο 

Η «μαύρη λίστα» μεγαλώνει συνεχώς στο Νοσοκομείο του Βόλου που μετρά 52 νεκρούς από κορωνοϊό σε ένα σχεδόν μήνα, σύμφωνα με το e-thessalia.gr. Τα ξημερώματα «έσβησαν» τρεις ακόμη άνθρωποι ηλικίας 70, 98 κι 87 ετών.

Στις τρεις κλινικές covid νοσηλεύονται 88 άτομα και στην παιδιατρική βρίσκεται ένα παιδάκι 5 ετών με τη μητέρα του που θεωρούνται «ύποπτα» περιστατικά και αναμένονται αποτελέσματα.

Αλεξανδρούπολη
Κορωνοϊός
ασθενείς
Βόλος
Has video: 

Πηγή: