Μάζευε χρήματα τρία χρόνια για να αγοράσει αυτό το διαμαντένιο δαχτυλίδι – Έξαλλη η μέλλουσα νύφη

Γνωρίστηκαν πριν από 8 χρόνια, τα τελευταία τρία συζητούσαν το ενδεχόμενο να παντρευτούν και ο μέλλων γαμπρός προετοιμαζόταν για την πρόταση γάμου κάνοντας οικονομίες ώστε να της αγοράσει το σωστό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Η μέλλουσα νύφη ανυπομονούσε για εκείνη την ημέρα που ο αγαπημένος της θα γονάτιζε μπροστά της και θα έκανε την πολυπόθητη πρόταση επισφραγίζοντάς τη με το διαμάντι όπως συνηθίζεται.

Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή, η γυναίκα έγινε έξαλλη με τον άντρα της. Και γι αυτό φταίει το μέγεθος του διαμαντιού που κυριολεκτικά χρειάζεται μεγεθυντικό φακό για να το δει. Η μέλλουσα νύφη κατέφυγε στο reddit όπου ανήρτησε φωτογραφία από το δάχτυλό της με το διαμάντι καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο αγαπημένος της φυλούσε χρήματα για να πάρει αυτό το δαχτυλίδι τρία ολόκληρα χρόνια. |Αυτό είναι διαμάντι για μυρμήγκια» σχολιάζει χρήστης του διαδικτύου επιτείνοντας τον καημό της νύφης.

The post Μάζευε χρήματα τρία χρόνια για να αγοράσει αυτό το διαμαντένιο δαχτυλίδι – Έξαλλη η μέλλουσα νύφη appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Κόσμος – Τι Νέα Λάρισα;