Με επιτυχία το 2o Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλει ακαδημιών (ΦΩΤΟ)

Ο Α.Ο.Φοίβος και η ΕΣΠΕΚΕΛ στην προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης συνδιοργάνωσαν με τον Δήμο Λαρισσαίων, την Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Βόλει ακαδημιών . Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/12 το πρωί στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Γιάννουλης. Σε ένα κατάμεστο στην κυριολεξία γήπεδο απο παιδιά και γονείς στήθηκαν 4 μικρά γήπεδα και πήραν μέρος 280 παιδιά από 15 ομάδες (Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ, Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, Γ.Σ.ΦΑΛΑΝΗΣ, ΕΑΛ, ΑΕΛ, ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ, ΑΘΛΕΣΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ,ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ, Α.Ο.Δ.Λ & Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ). Όλο το πρωί οι μικρές αθλήτριες διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Παρόντες στο τουρνουά ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ.Πατσιαούρας Αστέριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ.Δαβλέρης και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ κ.Μπεκιάρης Βασ.
Όλοι οι ανωτέρω σε σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν τη σημασία της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό & εξέφρασαν την ικανοποιησή τους για την διοργάνωση και την ανταπόκριση αθλητών & γονέων . Ο Πέτρος Προβίδας πρόεδρος του Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ Γιάννουλης από την πλευρά του δήλωσε: Ο ΦΟΙΒΟΣ είναι πάντα πρόθυμος να ενώνει τα παιδιά σε τέτοιου είδους διασυλλογικές διοργανώσεις και τόνισε ότι επιθυμία του είναι να γίνει το τουρνουά πανελλήνιος θεσμός.Άμεσα δε ξεκινούν οι προετοιμασίες για το επόμενο, ακόμη καλύτερο τουρνουά.

Στο τέλος της διοργάνωσης μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα ενώ τους περίμενε ενας πλούσιος μπουφές προσφορά των Ζυμώσεων Πουρνάρα & Καφέ De-tox.

Παρών και σε αυτήν την διοργάνωση, όπως και κάθε άλλη φορά, η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού πανέτοιμη να προσφέρει βοήθεια στις αθλήτριες.

The post Με επιτυχία το 2o Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλει ακαδημιών (ΦΩΤΟ) appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Αθλητικά – Τι Νέα Λάρισα;