Με Γιώτα Νέγκα, πυροτεχνήματα και πλήθος Λαρισαίων έριξε αυλαία το Φεστιβάλ Πηνειού (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το Φεστιβάλ Πηνειού με μια σύντομη τελετή λήξης με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Σάπκα να ανανεώνουν το ραντεβού στο ποτάμι για του χρόνου, συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Πολλοί Λαρισαίοι βρέθηκαν και απόψε στο ποτάμι για να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη ερμηνεύτρια με την μαγική λαϊκή φωνή, Γιώτα Νέγκα, η οποία παρουσίασε ένα πρόγραμμα αυθεντικά λαϊκό με τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», αγαπημένα της κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, καθώς και νέα της τραγούδια.

Προηγήθηκε η Big Band του Μουσικού Σχολείου που συνδύασε τον τζαζ ήχο με το Μπουζούκι.

Στη ΣΚΗΝΗ Β’ βρέθηκαν οι Nellcôtes, μια noise rock μπάντα από την Κατερίνη και η rock μπάντα Chickn από την Αθήνα, ενώ στη ΣΚΗΝΗ Γ’ οι Anna RF από το Ισραήλ. Μαζί τους, επί σκηνής ως guest εμφάνιση βρέθηκαν οι δυο ταλαντούχες Λαρισαίες καλλιτέχνιδες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, Στέλλα Βαλάση και Λουκία Βαλάση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ Πηνειού 2019:

 

The post Με Γιώτα Νέγκα, πυροτεχνήματα και πλήθος Λαρισαίων έριξε αυλαία το Φεστιβάλ Πηνειού (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Τι Νέα Λάρισα;.

Πηγή: Πολιτισμός – Τι Νέα Λάρισα;